Zoekpictogram

News Section Icon Gepubliceerd op 16-9-2024

Hoe kunnen we op een duurzame manier de wereldbevolking voeden zonder dieren, mensen en de aarde uit te buiten? Rond deze vraag schreven experts van over de hele wereld een verhaal gebundeld in ons nieuwste boek: ‘Regenerative Farming and Sustainable Diets: Human, Animal and Planetary Health’.

Regenerative Farming and Sustainable Diets: Human, Animal and Planetary Health

In 35 verhalen lees je hoe de vee-industrie een bedreiging is voor de natuur, het klimaat en de gezondheid van mensen, over de impact van visserij en het leed van vissen, maar ook over hoe we het tij kunnen keren en op een eerlijke, diervriendelijke manier kunnen eten en voedsel produceren.

De beroemde apenonderzoeker Jane Goodall noemde het boek een “must-read”. Het is nu te koop en als gratis e-book(Engelstalig) te lezen.

Inspirerende video’s

extinction of regeneration

Veel van de schrijvers spraken vorig jaar op onze conferentie in Londen ‘Extinction or Regeneration’. Je kunt hun bijdragen terugzien in korte inspirerende video’s (van ongeveer 15 minuten).

Bekijk hier de hoogtepunten.

Kom in actie

Samen met jou voeren we wereldwijd actie voor een beter leven voor miljarden dieren. Jij kunt helpen door onze petitie voor een duurzaam voedselsysteem te ondertekenen.

Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).